Lupa Gear is sinds februari 2021 een nieuw merk voor Tungsten Weights en Dropshot Lood.

Lupa Gear is ontstaan vanuit een droom en een enorme passie voor de roofvis sport.
Lupa staat voor de loyale en intelligente wolvin die met haar wilde geest dromen werkelijkheid heeft gemaakt.
Gear staat voor materiaal, meer bepaald topmateriaal.
Met Lupa Gear willen wij u vanuit een passie en een droom topmateriaal aanbieden!

Lupa Gear wordt vertegenwoordigd door ons Prostaff team. Een team met heel veel ervaring, verscheidenheid en oog voor detail. Alle producten worden op voorhand uitvoerig getest op verschillende kwalitatieve kenmerken. Wat niet de testfase geraakt, wordt ook niet aangeboden voor klanten. Op die manier willen wij u te garanderen dat u bij ons alleen kwaliteitsvolle producten kan aankopen.

Alle producten van Lupa Gear worden door ons als groothandel aangeboden. Hieronder kan u foto, tekst en uitleg terugvinden van het assortiment van Lupa Gear.

Wenst u meer info, prijzen, mogelijkheden, ... te bespreken, kan u ons bereiken via mail, SMS, whatsapp, telefonisch, messenger, ... Omdat wij elke klant op een persoonlijke manier wensen te benaderen en iedereen zo snel mogelijk provberen verder te helpen, doen wij ons uiterste best uw vraag binnen de 12u te beantwoorden.

Sorteer op
 • Tungsten Tear Dropshot Weight
  Tungsten Tear Dropshot Weight

  De Lupa Gear Tungsten Tear Dropshot Weights zijn standaard verkrijgbaar in 3 kleuren (Naturel, Matt Black en Green Pumpkin) en 10 verschillende gewichten. De hoeveelheid per verpakking hangt af van het gewicht.

  ​We vragen wel…

 • Tungsten Worm Weight
  Tungsten Worm Weight

  De Lupa Gear Tungsten Worm Weights zijn standaard verkrijgbaar in 3 kleuren (Naturel, Matt Black en Green Pumpkin) en 10 verschillende gewichten. De hoeveelheid per verpakking hangt af van het gewicht.

  ​We vragen wel een…

 • Tungsten Flipping Weight
  Tungsten Flipping Weight

  De Lupa Gear Tungsten Flipping Weights zijn standaard verkrijgbaar in 3 kleuren (Naturel, Matt Black en Green Pumpkin) en 12 verschillende gewichten. De hoeveelheid per verpakking hangt af van het gewicht.

  ​We vragen wel een…

 • Tungsten Skinny Dropshot Weight
  Tungsten Skinny Dropshot Weight

  De Lupa Gear Tungsten Skinny Dropshot Weights zijn standaard verkrijgbaar in 3 kleuren (Naturel, Matt Black en Green Pumpkin) en 10 verschillende gewichten. De hoeveelheid per verpakking hangt af van het gewicht.

  ​We vragen wel…

 • Tungsten Cheburashka Weight
  Tungsten Cheburashka Weight

  Alle Lupa Gear Tungsten Cheburashka Weights zijn verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren, de standaard kleur is 'naturel'. Wenst u deze in een andere kleur, dan wordt er wel gewerkt met een meerprijs, een verhoogde…

 • Round Dropshot Lood
  Round Dropshot Lood

  Het Lupa Gear dropshot lood wordt handmatig vervaardigd uit Do-it mallen. De swivels zijn van hoge kwaliteit, de afwerking wordt met de nodige precisie behandeld.

  Het Lupa Gear dropshot lood is verkrijgbaar in Round en Skinny…

 • Skinny Dropshot Lood
  Skinny Dropshot Lood

  Het Lupa Gear dropshot lood wordt handmatig vervaardigd uit Do-it mallen. De swivels zijn van hoge kwaliteit, de afwerking wordt met de nodige precisie behandeld.

  Het Lupa Gear dropshot lood is verkrijgbaar in Round en Skinny…

© 2020 - 2021 to-catch.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel