Beste (potentiële) klant,

 

Sinds 2019 hebben we To-catch.be stelstelmatig kunnen uitbreiden tot een webshop met mooie materialen voor de roofvissport. Beetje bij beetje krijgen we een groter en aantrekkelijker assortiment.

Door het zoeken en het aanspreken van contacten kregen we de opportuniteit om hoogwaardige tungsten weights te verkopen. Door te onderhandelen krijgen we dan ook nog eens de kans deze tungsten weights als groothandel aan te bieden binnen de Benelux. 

Tegelijkertijd konden we mallen aankopen om zelf dropshot lood te gieten. We gingen op zoek naar lood en wartels van goede kwaliteit. We zochten en vonden en begonnen zelf ons lood te gieten.

Zowel het dropshot Lood als de Tungsten Weights worden verkocht onder het nieuwe merk Lupa Gear.

Ondertussen werden door ons Prostaff Team de shads van Lurejunks uitvoerig getest. Wat een actie in het water... Het leverde zeer mooie vangsten op en ons team was het unaniem eens over de top kwaliteit van deze shad. Na onderhandeling, mochten we ook deze shads als groothandel aanbieden binnen de Benelux.

Met de tungsten weights, het dropshot lood en de shads van Lurejunks konden we To-catch.be uitbouwen van webshop naar tevens een groothandel voor de Benelux.

Het volledige assortiment van Lupa Gear en de 'Finisher' van Lurejunks is voor winkeliers verkrijgbaar bij To-catch.be.

Wenst u meer info, prijzen, mogelijkheden, ... te bespreken, kan u ons bereiken via mail, SMS, whatsapp, telefonisch, messenger, ... Omdat wij elke klant op een persoonlijke manier wensen te benaderen en iedereen zo snel mogelijk provberen verder te helpen, doen wij ons uiterste best uw vraag binnen de 12u te beantwoorden.

 

Hopelijk tot snel.
Frederik Poppe
To-catch.be

 

© 2020 - 2021 to-catch.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel