In de webshop van to-catch.be kunt u op diverse manieren veilig en snel 'online' uw bestelling afrekenen.
 

To-catch.be maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssyteem voor Mastercard, VISA, Bancontact / Mister Cash en Paypal. Met Mollie kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal. Mollie maakt gebruik van beveiligde verbindingen waardoor u veilig een online betaling aan to-catch.be kunt verrichten.


To-catch.be biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij ons kunt u betalen met de volgende betaalmethoden:
PayPal

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen. 

MasterCard of VISA Creditcard

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
Bancontact / Mister Cash

Ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, BNP Paribas Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan. (via deze webshop)

  • Achteraf Betalen

meer info over Klarna vindt u op:  www.klarna.com


Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor Bancontact/Mr. Cash, Visa of Mastercard of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van to-catch.be, onder vermelding van het ordernummer, naam & voornaam. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bankgegevens: to-catch.be

Plaats: Niel (België)

IBAN: BE57 7360 5890 5235

BIC/SWIFT: KREDBEBB

© 2020 - 2021 to-catch.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel